sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Kirje

 Meille saapui torstaina THE Kirje. Kirje tutkimuksiin keskussairaalaan. Ensimmäinen kirjehän on tullu jo 2011, mutta Murun ollessa sairaalassa aikaa siirrettiin vuodella. Aikaa toki nyt kului 1,5v, mutta ollaan rauhassa odoteltu uutta aikaa. Nyt ajat tuli.

Täytyy sanoa, että kun postilaatikossa näin keskussairaalan kirjeen tiesin heti mistä oli kyse. Alkoi hurjasti jännittämään. Miehekkeeltäkin jouduin kysymään, että oletko nyt aivan varma. Totesimme vain yhteen ääneen, että vauvasotaa päin. :D

Ensimmäinen käynti on siis 22.2. Onneks juuri ennen Murun lomaa. Tuli mitä tuli, niin Muru saa toipua viikon kotona. Nyt pitäis malttaa odottaa vielä pari viikkoa. Hui, millä sitä malttais.

Tänään aamulla miehekkeellekkin nauroin, että vauvat totisesti tulee jo uniinkin. Näin unta, että pääsin hoitamaan huostaanotettua? vastasyntynyttä tyttövauvaa. En tiedä miks sitä pääsin hoitamaan, koska en ole edes tuollaisella alalla töissä. Mutta sen verran osaan sanoa, että ihmismieli on kyllä hyvin ihmeellinen maailma.Miehekkeen ollessa omissa harrastuksissaan, olen viihdyttänyt itseäni surffailemalla erilaisilla äitiyttä käsittelevillä sivuilla. Lukenut monen montaa blogia. Lapsettomuusblogeja olenkin nyt erityisesti etsinyt. Olisi mahtavaa lukea miten kaikki etenee....itselle kun kaikki on täysin utopiaa.

Mutta jatkan etsimistä. Jatkan jännittämistä. Jatkan, jatkan, jatkan.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti