torstai 29. maaliskuuta 2012

Mietteitä

Luin tuolla toisaalla ihanaa blogia, jossa suhteellisen tuore äiti mietti vallan loistavia asioita ja ajattelinkin itsekkin pohtia muutamia asioita tänne omaankin blogiin.

Mä itse en ole mikään "hörhö", mutta mulle suomalainen ruoka on tosi tärkeetä. Meillä ostetaan vain suomalaisia kasviksia, lihaa kun syödään niin se on taatusti suomalaista, jollei joku hirvi ole satakuntaan eksinyt Ruotsin puolelta. Meillä harvoin syödään eineksiä, niiden hajukin saa yökkäilemään. Työpaikkaruokala on ainut paikka missä en pysty kontrolloimaan ruokaani, joten syön mitä tarjotaan. Kun meille saadaan vauva, niin jatkamme hyvin pitkiltä samalla linjalla. Soseet on helppo tehdä isoissa erissä ja pakastaa ne kerta-annoksina pieniin muovisiin purkkeihin.


Tämä ruoka-asia on itselleni kovin tärkeää, joten haluan syöttää lapselleni myöskin mahdollisimman luonnonmukaista ruokaa. Luomua ja ehdottomasti suomalaista.


Olen myös pikkusen alkanu miettimään tuota kestoilua. Tiedän useita lähipiirini äitejä joiden lasten pyllyt eivät ole kestäneet kertakäyttöisiä vaippoja. On ihottumia, vaikka vaipat vaihdetaan monen monta kertaa päivässä. Kestojakin saa esim. käytettyinä ostettua edullisesti (ja niitä voi hyvin käyttää, kun pesee 90asteessa, jossa kaikki mahdolliset pöpöt kuolee) ja myös itse tekemällä säästää pitkän pennin. Toki vaatii aikaa ja osaamista ja kiinnostusta.

Mä suosin myös paljon kierrättämistä. Itselläni on lähes tulkoon vaatekaapin sisältö kokonaan kirppislöytöjä ja hinnaltaan vain parin euron luokkaa. Toki omistan myös jonkun verran ihan uutukaisia merkkituotteita, mutta ne on kaikki saatu/toivottu lahjaksi.


Toki jokainen tekee juuri niin kuin itse haluaa, mutta on kovin epäkohteliasta arvostella toisia.

_____________________

Mutta sitten ihan tämän kierron höpinää. Huomenna ois kp30 ja kauhulla odotan. Särkylääkkeet on pakattu jo käsilaukkuun työpäivää ajatellen ja suuri pelko alkaa jälleen hiipiä....Miksi meille ei vain voi tulla vauvaa?? Mitä olemme tehneet väärin, ettei meille suoda lasta?? Miksi, Miksi, Miksi??

Ensi viikolla sitten jälleen tuntemuksia. Ihanaa viikonloppua kaikille jo tässä vaiheessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti