tiistai 13. maaliskuuta 2012

VAUVAKUUMETTA

Mä en ymmärrä miten vauvaa voi kuumeilla näin paljon. Välillä kuume on niin suuri, että tuntuu, et pakahtuu. Toki olen kuumeillu jo kymmenisen vuotta, mutta nyt vasta elämän tilanne alkaa olla sellainen johon vauva olisi erittäin tervetullut.

Vauvakuumeen ollessa korkealla, on kirpputorilta osteltu edullisia ja niitä aivan ihania vaatteita varastoon. Saavat odottaa siellä käyttäjäänsä.

Eilen sitten taas vauvan kaipuun ollessa iso-iso-iso avasin tuon ihanan laatikon pitkästä aikaa ja katselin mitä kaikkea sieltä löytyykään. En tiedä auttoiko se vai oliko enemmän haittaa.
Hetken hypiteltyä vaatteita suljin laatikon ja laitoin takas piiloon.

Piiloon siksi, koska meillä lähipiirissä ei kukaan tiedän meidän yrittävän vauvaa. Kumpikaan ei aluksi halunnut kertoa järkytyksen pelossa ja nyt ei haluta kertoa, koska ajatuskin 'Jokos teidän vauva on tulossa'-kysymyksistä saa mielen matalaksi.

Kaiholla sitä katselee muiden vauvavatsoja ja myöhemmin vauvoja. Kavereiden kanssa tulee katseltua vaunuja, sänkyjä ja muita tarvikkeita. Meillä onkin jo valmiiksi päätetty vaunujen merkki ja malli, sitteri toimintoineen, sänky toimintoineen ja väreineen yms.

Vain se vauva uupuu :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti