torstai 5. huhtikuuta 2012

Lyhyt viikko

ja pitkä viikonloppu. Miten ihanaa onkaan vain olla ja rentoutua sohvan nurkassa karvaisten kavereiden kanssa. Meillä siis on noita nelijalkaisia ystäviä kaksin kappalein.

Raksunen lähti reissuun pääsiäiseksi, hoitamaan velvollisuuksiaan ja halusin jäädä kotiin. On paljon tehtävää, mitkä on jääny viikolla tekemättä. Ollut jotenkin kamalan ahdistava ja masentava viikko. Töissäkin on tihkassu oikein urakalla. Kahtena iltana nukkumaan mennessä en saanu edes itkua pidätettyä. Mutta kaipa se vain on niin, että itkut on itkettävä.

Huomenna ajattelin pitää perintesen siivouspäivä, rehkin kunnolla, puunaan joka paikan perusteellisesti, hoidan pari kesken jäänyttä askartelua loppuun, jos on hyvä ilma siis lähden heittämään aivot narikkaan-lenkin. Josta tulikin mieleen, että pitäis ladata uutta musaa soittimeen. Lenkin jälkeen pieni lihaskuntojumppa ja sit saunaan. Näistä on lomapäivä tehty.

Täällä menkat alkaa olla lopuillaan. Mahtavaa. Maanantaina odotellessa. Tässä vaiheessa kiertoa ei mitään muuta raportoitavaa.

Ihania lomapäiviä minulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti